LOREDO SRL pune la dispozitie linii complete de procesare a fructelor.

Acestea cuprind utilaje pentru sortarea si spalarea fructelor, desamburitor, utilaje pentru tocarea fructelor, prese hidraulice, presa cu banda, presa continua, pasteurizatoare automatizate sau semiautomatizate, cisterne pentru stocare din inox alimentar si echipamente de imbuteliere la sticla sau imbuteliere bag-in-box.

Utilajele sortare si spalare a fructelor sunt realizate din inox alimentare AISI 304. Ele sunt folosite in special pentru curatarea si sortarea merelor, perelor, caiselor si a altor fructe. Utilajele de sortare si spalare a fructelor pot fi customizate si cu tocator de fructe, pentru o mai buna optimizare a procesului de realizarea sucului din fructe.

In functie de scopul procesarii fructelor, veti avea nevoie de un desamburitor ce poate fi folosit pentru scoaterea samburilor. Desamburitorul poate fi personalizat cu o gama variata de site pentru a elimina samburii oricarui fruct.

Tocarea fructelor este un pas foarte important in procesul de realizare a sucului din fructe. Fructele trebuiesc tocate si apoi presate cu ajutorul unui teasc hidraulic sau a unei prese continue. Gama noastra de tocatoare de fructe este optimizata atat pentru uzul tip hobby cat si pentru uzul profesional, fiind folosita de cei mai renumiti producatori de sucuri naturale.

Fie ca doriti sau nu sa pasteurizati sucul din fructe, presarea fructelor este cel mai important pas. In functie de utilajul de presare folosit veti fixa randamentul productiei. LOREDO SRL va pune la dispozitie o gama extinsa de prese hidraulice, prese continue, prese pneumatice, teascuri hidraulice, teascuri manuale si prese cu banda.

Pentru pasteurizare va punem la dispozitie o gama variata de pasteurizatoare. Acestea pot fi automatizate sau semiautomatizate, volumul de pasteurizare variind 500L si 1000L. Pasteurizarea sucului din fructe se poate face si cu ajutorul unui termoplonjon si a unei cisterne din inox alimentar.

Dupa pasteurizare, linia de de procesare a sucului din fructe este completata de imbuteliere. Imbutelierea sucului din fructe se poate face la sticla sau la cutie bag-in-box. Sistemul de imbuteliere bag-in-box ofera avantajul antioxidarii sucului o data ce este deschis. Sistemul de imbuteliere bag-in-box este format dintr-un aparat de dozare a sucului din fructe, pungi bag-in-box si cutii bag-in-box.

 

In functie de procesul tehnologic folosit, LOREDO SRL va poate furniza solutia perfecta pentru realizarea unui suc de fructe gustos si sanatos!

 

De asemenea, LOREDO SRL ofera echipamente si utilaje de procesare a gemului, bulionului si a fructelor deshidratate. Pentru procesarea gemului si a bulionului oferim utilaje si echipamente pentru orice tip de productie, fie ea tip hobby sau profesional. Dispunem de o gama variata de utilaje precum: desamburitor, tocator de fructe si legume, oala de fierbere cu amestecator, cazan de fierbere, aparat de dozare si imbuteliere a gemului. Pentru deshidratarea fructelor furnizam echipamente pentru productii mici tip hobby de 2-3kg pe zi, dar si pentru producatorii mari pentru care avem: utilaje de feliere automate, echipament de uscat fructe si legume (deshidrator) si aparate pentru vidare.

 

Pentru oferte si lamuriri sunati-ne la 0729 943 918 !