DESHIDRATOR CFD 700

Uscarea prin condensare a aerului si indirect a produselor alimentare (fructe, ceai, ciuperci si altele asemenea) reprezinta cea mai eficienta metodă de extragere a apei din diferite alimente. Dupa procesare, aerul este condus peste gratare cu materialele de uscare. In timpul acestui proces, aerul acumuleaza umiditate si se intoarce sa fie procesat in unitatea de uscare. Procesul continua pana cand se ajunge la uscaciunea dorita.

Datorita temperaturilor relativ scazute de uscare, alimentele uscate isi pastreaza calitatile:  gustul, aroma si culoarea

Caracteristici tehnice:

  • Capacitate: 650 litri – 11 tavi
  • Alimentare: 230V/50Hz
  • Temperatura de lucru: +40/+50°C
  • Dimensiuni: L710/l800/H2000 mm
  • Consum de energie: 15 Kw/24 ore
  • Greutate: 150 kg
  • Putere: 650 W

Descriere echipament:

  • Fabricat din otel inox
  • Control electronic
  • Deshidratare prin condensare
  • Teava evaporare din plastic – racordabil la canalizare
  • Thermoizolatie din poliuretan, grosime 70 mm
  • Unitate de racire/incalzire compacta pe partea superioara
  • Temperatura de lucru reglabila