Linie fabricare gem
In aceasta categorie gasiti linii fabricare gem ce sunt impartite in functie de cantitatea de fructe ce urmeaza a fi folosita, astfel: linii gem de 50 litri, 100 litri sau 200 litri. Pentru liniile mici de fabricare gem se preteaza un desamburitor, o oala din otel inoxidabil si o oala cu agitator. Pentru liniile mijlocii si mari recomandam desamburitor, cuva cu compa si un cazan de fierbere
Linie productie dulceata
Diferenta dintre dulceata si gem consta in alegerea utilajului potrivit. Spre deosebire de gem, in dulceata veti gasi intotdeauna fructe intregi, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil este nevoie sa folositi o oala cu agitator reglabil sau un cazan de fierbere in functie de cantitatea de dulceata pe care doriti sa o realizati.
La final, pentru etapa de imbuteliere va oferim solutia unui dozator volumetric pentru lichide dense. Solutiile oferite de noi raspund atat nevoilor casnice, cat si antreprenorilor care doresc sa sporeasca productivitatea si sa eficientizeze procesul tehnologic printr-o linie de procesare dulceata completa.